CASHBACK SOLUTIONS

MORE CUSTOMERS, MORE BENEFIT!

banner-cobrandedcards

Prin intermediul produselor Cashback Solutions, primiți acces într-o comunitate de cumpărători cu milioane de membri, care oferă avantaje atât cumpărătorilor (shoppers), cât și partenerilor comerciali precum dumneavoastră. Membrii beneficiază de Cashback și Shopping Points la fiecare cumpărătură pe care o fac la dumneavoastră.

PROPRIUL PROGRAM DE FIDELIZARE A CLIENȚILOR, ATRAGEȚI ÎN MOD SIMPLU ȘI RAPID CLIENȚI NOI ȘI CREȘTEȚI VOLUMUL VÂNZĂRILOR – TOATE ACESTEA CU CHELTUIELI REDUSE!

  • comparațiile simple de preț duc la războaie continue de preț în cadrul domeniului dumneavoastră de activitate
  • clienții fac cumpărături din ce în ce mai des în centrele comerciale din zonă
  • concurența masivă datorată magazinelor online influențează rulajele companiei dumneavoastră

CE PUTEM FACE NOI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

Aflați cum poate profita firma dumneavoastra, ca parte a comunității de cumpărători!

Pentru toate provocările antreprenoriale, soluția este Cashback Solutions!

În plus, soluțiile White Label Solutions permit cluburilor și organizațiilor cu o bază mare de membri, precum și companiilor mari să le ofere propriilor membri, fanilor, clienților sau angajaților beneficiile Cashback World. Cu soluțiile Cashback, grupul de companii myWorld oferă întreprinderilor mici și mijlocii un program de fidelizare a clienților eficient și rentabil, care le permite să devină parte a acestei lumi comerciale la nivel mondial.

Grupul de companii myWorld unește diferite mărci sub o umbrelă. Cu ajutorul mărcii comerciale Cashback World, consumatorii pot beneficia de avantajele unei comunități internaționale de cumpărături: pot beneficia de avantaje atractive pentru cumpărături, cum ar fi Cashback și Punctele de cumpărături.

Grupul de companii myWorld Solutions oferă partenerilor săi o multitudine de servicii în cadrul programelor de fidelizare a clienților și fanilor

Contactați-ne dacă vreți să deveniți partener comercial!