1050 LEI /LUNA

 • Consultanţă strategie şi realizare plan de marketing
 • Realizare site (9-15 pag)
 • Concepere conținut optimizat pentru motoarele de căutare
 • SEO- On Page Optimization, Off Page Optimization
 • Concepere şi scriere Newsletter (3/ lună)
 • Configurare pagini Facebook și Instagram
 • Campanie Facebook și Instagram (2/lună)
 • Campanie Google Adwords (2/lună)
 • Blogging (scriere 2 articole/lună)
 • Postări pe Facebook și Instagram (2/saptamană)
 • Design materiale marketing (bannere, afișe, landing page, covere)
 • Monitorizarea campaniilor pe Facebook, Instagram și Google Adwords și transmitere rapoarte
 • Monitorizare trafic site (Google Analytics) și transmitere rapoarte

 

*Abonamentul poate fi personalizat în funcție de cerințele dumneavoastre
*Prețul este valabil pentru un contract îcheiat pe 12 luni

Mă interesează acest pachet şi doresc mai multe detalii!


Consultanţă strategie si realizare plan de marketing

Te ajutam să-ți stabilești un plan de acțiune care creșterea vizibilitatea și numărul de clienți. Pentru acest obiectiv, folosim un mix de promovare eficient. Daca doresti să înțelegi comportamentul potențialului client, trebuie sa adaptezi mesajele pentru comunicarea digitală.
De la strategia de comunicare în social media până la cuvintele cheie și expresiile folosite în campaniile de Google Adwords sau SEO, toate vor fi explicate pe înțelesul tău!

Vezi Marketing Content


 


Realizare site web (9-15 pag)

Prezenţa online este vitală atât pentru o companie de dimensiuni mici şi mijlocii, cât şi pentru un gigant economic. Un site web cu design profesional te ajută să defineşti corespunzător imaginea virtuală a afacerii tale. Cu ajutorul lui te poți adresa potenţialilor clienţi din întreaga lume, întreaga ţară sau întregului judeţ, pentru a expune propria oferta de produse.
Mai mult de 600 de milioane de oameni navighează pe internet, iar o pătrime din numărul lor apelează la diverse servicii de realizare modele de site-uri sau servicii de realizare modele de site-uri.
Raportul calitate-preț este evaluat prin prisma unor servicii profesionale la un preţ corespunzator. Fiecare site web este tratat cu importanţă maximă, reuşind astfel să satisfacem cele mai exigenţe doleanţe ale clienţilor noştri.

Vezi serviciul


Continut marketing pentru site

Prin crearea unui conţinut de calitate vom creşte numărul vizitatorilor online ce sunt interesaţi de acele aspecte care adaugă “plus valoare” produselor sau serviciilor pe care le oferiţi.
Atragerea potenţialilor clienţi prin crearea de conţinut interesant şi util este felul în care demonstrezi experienţa, entuziasmul şi credibilitatea.
O strategie de content marketing creată corect atrage noi vizitatori pe site și în acelaşi timp demonstreaza clienţilor activi calitatea a ceea ce oferi.

Vezi serviciul


SEO – On/Off Page Optimization

Activitatea de optimizare a unei pagini web (pagină de prezentare sau magazin online) este permanentă, deoarece rezultatele se văd în timp. Totodată reprezintă baza unei campanii eficiente de promovare online. Când alegi un specialist pentru servicii SEO iei o decizie importantă care poate să îmbunătățească potențialul afacerii tale sau, de asemenea, poți risca reputația paginii web dacă lucrurile nu se fac cum trebuie.

Vezi serviciul


Campanie Facebook/Linkedin (2 campanii /lună)

Vom stabili împreună obiectivele campaniei realizate pe Facebook, iar apoi vom selecta criteriile de targetare ale audienţei. După aceea, alegem cele mai bune locuri de plasare a reclamei şi stabilim bugetul şi programul acesteia. Cu ajutorul specialiștilor vei afla cât costă de fapt reclama şi bugetul zilnic minim necesar.
Ultimul pas îl va constitui crearea reclamei propriu-zisă şi activarea tracking-ului.

Vezi serviciul


 

Monitorizarea campaniilor

Doreşti ca o campanie să aibă succes? Trebui să știi că aceasta necesită monitorizare. Vom centraliza acoperirea media, rata de succes și analiza constantă a impactului.

Monitorizarea are rolul nu doar de a evalua, ci și de a îmbunătăți din mers campaniile. Suntem atenți la trei etape: pregătirea, implementarea și evaluarea. Fiecare este importantă pentru succesul final și fiecare conține un număr de task-uri.

Vezi serviciul