490 LEI /LUNA

  • Consultanţă strategie de marketing
  • Realizare site în baza unui model (3-7 pag)
  • Concepere conținut optimizat pentru motoarele de căutare
  • Campanii Email
  • Design graphic (logo, cover retele de socializare, bannere, afișe pentru campanii online)
  • SEO – On Page Optimization
  • Configurare pagini Facebook și Instagram
  • Campanii de promovare Facebook și Instagram ( 1 campanie / lună)
  • Postări pe Facebook și Instagram ( 1 postare /saptamană )
  • Monitorizarea campaniilor de publicitate pe Facebook

*Abonamentul poate fi personalizat în funcție de cerințele dumneavoastre
*Prețul este valabil pentru un contract îcheiat pe 12 luni

Sunt interesat de acest pachet şi doresc să aflu mai multe detalii!


Consultanţă strategie de marketing

Te ajutam să-ți stabilești un plan de acțiune care duce la creșterea notorietății și a numărului de clienți, folosind un mix de promovare eficient. De la strategia de comunicare în social media până la cuvintele cheie și expresiile folosite în campaniile de Google Adwords sau SEO, înțelegerea comportamentului potențialului client și adaptarea mesajelor pentru comunicarea digitală, toate îți vor fi explicate pe înțelesul tău!

Vezi serviciul


Realizare website (3-7 pagini )

Prezenţa online este vitală atât pentru o companie de dimensiuni mici sau mijlocii cât şi pentru un gigant economic. Un pachet de realizare modele de site-uri cu un design profesional te ajută să defineşti corespunzător imaginea virtuală a afacerii tale.
Cu ajutorul unui site web ai posibilitatea de a te adresa potenţialilor clienţi din întreaga lume, întreaga ţară sau întregului judeţ, pentru a expune propria oferta de produse prin prisma unor servicii de realizare modele de site-uri la un preţ foarte bun. Mai mult de 600 de milioane de oameni navighează pe internet, iar o pătrime din aceştia apelează la diverse servicii de realizare modele de site-uri sau servicii de realizare modele de site-uri.
Realizăm personalizat fiecare model de site, reuşind astfel să satisfacem cele mai exigente doleanţe ale clienţilor noştri.

Vezi Marketing Content


Conținut de calitate pentru site

Prin crearea unui conţinut de calitate vom creşte numărul vizitatorilor online ce nu sunt interesaţi doar de conţinut comercial, ci şi de conţinut de calitate. Acesta adaugă “plus valoare” produselor sau serviciilor pe care le oferi.
Atragerea potenţialilor clienţi prin crearea de conţinut interesant şi util este felul în care îți demonstrezi experienţa, entuziasmul şi credibilitatea. O strategie de marketing prin conținut creată corect ajută la cresterea numărului de vizitatori pe site. Totodată, demonstrezi clienţilor activi faptul că ești printre cei mai buni în ceea ce oferi.

Vezi serviciul


Monitorizarea campaniilor

Doreşti ca o campanie să aibă succes? Vei avea un avantaj real prin monitorizare, adică prin centralizarea acoperirii media, cifrelor cu care se calculează rata de succes și analiza constantă a impactului.
Campaniile pot fi împărțite în trei etape: pregătirea, implementarea și evaluarea. Fiecare este importantă pentru succesul final și fiecare conține un număr de task-uri. Monitorizarea are rolul nu doar de a o evalua, ci și de a îmbunătăți din mers campania respectivă.

Vezi serviciul