Shop Online

GESTIONAȚI UN SHOP ONLINE?

PROVOCĂRILE DE MAI JOS SUNT VALABILE ȘI PENTRU FIRMA DUMNEAVOASTRĂ?

Noi vă oferim soluția.

Profitați de îndată:

CREȘTEREA VOLUMULUI VÂNZĂRILOR DUMNEAVOASTRĂ

MAI MULTE OPORTUNITĂȚI PENTRU FIRMA DUMNEAVOASTRĂ!

În calitate de partener comercial online deținător al unui Cashback Program marca Cashback Solutions, veți fi parte a unei comunități de cumpărători cu milioane de membri. Datorită avantajelor la cumpărături, membrii aleg să cumpere de la partenerii noștri comerciali atât online cât și offline. În plus, aceștia fac mai des cumpărături și cheltuie mai mulți bani la partenerii comerciali, decât orice alt client obișnuit.

Profitați de potențialul comunității noastre internaționale de cumpărători cu milioane de membri!

CLIENȚII DUMNEAVOASTRĂ NOI

INVESTIȚII MINIME, REZULTATE MAXIME!

În cadrul comunității noastre de cumpărători, ajungeți direct la grupurile țintă, le puneți la dispoziție oferte exclusive și atrageți astfel noi clienți, în mod eficient. Prin Cashback Program, ca și partener comercial online, îi puteți transforma imediat în clienți fideli.

Bucurați-vă de o frecvență mai mare a cumpărăturilor, cu o valoare medie crescută!

CLIENȚII DUMNEAVOASTRĂ FIDELI

LEGĂTURĂ PUTERNICĂ - FĂRĂ PUNCTE SLABE!

Doriți nu doar să vă îmbunătățiți strategia de fidelizare a clienților, ci să utilizați și un program amplu de fidelizare a clienților online? Cu noi beneficiați de ambele opțiuni.

În acest mod economisiți timp și bani, în timp ce noi trezim entuziasmul membrilor pentru brandul dumneavoastră.

 

GRUPURILE DUMNEAVOASTRĂ ȚINTĂ

NU MAI ÎNREGISTRAȚI CAZURI DE ABORDARE A PERSOANELOR DIN AFARA GRUPULUI ȚINTĂ.

Ajungeți direct la grupurile țintă online! Dumneavoastră stabiliți criteriile și selectați cu ajutorul Cashback Program, exact acele grupuri de clienți care sunt cele mai valoroase pentru dumneavostră.!

Prin intermediul exclusivelor oferte Shopping Point Deals, veniți în întâmpinarea clienților exact cu produsele sau serviciile de care au nevoie, asigurându-vă astfel succesul pe termen lung – toate acestea în funcție de grupurile țintă.

BENEFICIILE DUMNEAVOASTRĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL

IMPACT PUTERNIC PE PIAȚA INTERNAȚIONALĂ!

Doriți să cuceriți noi piețe, cu magazinul dumneavoastră online? Datorită prezenței noastre la nivel internațional și a unei expansiuni continue, prin intermediul comunității noastre de cumpărători, firma dumneavoastră va putea deveni cunoscută în întreaga lume.

Deveniți cunoscut la nivel regional și internațional și creșteți astfel volumul rulajelor online!

 

RAPOARTELE DUMNEAVOASTRĂ

DECIZII FĂRĂ ECHIVOC!

Succesul poate fi obținut pe termen lung, doar atunci când poate fi măsurat! Astfel, puteți observa îndeaproape rezultatele, analizând cauzele și efectele.

Prin intermediul tehnologiei noastre de urmărire ”state-of-the-art”, obțineți rapoarte ample ale tuturor activităților desfășurate de clienții noștri, dar și de clienții dumneavoastră fideli, având astfel la îndemână toate cifrele relevante.

MARKETING MULTICHANNEL

Marketingul de succes presupune în mod normal anumite investiții care să genereze ulterior un volum mai mare de vânzări. La noi este altfel! În calitate de partener comercial, vă oferim gratuit multe opțiuni de marketing, întrucât avantajul dumneavoastră este și avantajul nostru.

Universul comunității noastre de cumpărători vă oferă posibilități aproape nelimitate de a vă prezenta compania în diverse medii. Indiferent dacă este vorba de un banner, newsletter sau expunerea în diverse medii sociale – noi vă garantăm publicitate eficientă!

 

CRITERIILE PENTRU UN PARTENER COMERCIAL ONLINE

Pentru a vă putea oferi atât dumneavoastră cât și membrilor noștri servicii de cea mai bună calitate, este important ca magazinele noastre online să îndeplinească următoarele criterii de bază:

CARE SUNT TAXELE DE AFILIERE?

COSTURI CURENTE

Dacă prin intermediul comunității de cumpărători, sunt generate cel puțin 10 tranzacții/ lună în magazinul dumneavoastră, atunci se va percepe o taxă lunară în valoare de 88 lei +TVA.

TAXE UNICE

Pentru implementarea magazinului dumneavoastră online în universul online al comunității de cumpărători se aplică o singură taxă de 1.335 lei + TVA.

Contactați-ne!

Dacă sunteți o companie online fără magazin de expunere, vă rugăm să ne contactați pentru a vă furniza mai multe informații referitoare la ofertele Cashback Solutions.