Realizăm web site-uri atractive, funcţionale şi uşor de folosit

Pentru o imagine profesională a afacerii tale în online, noi ne vom ocupa de:

  • Definirea obiectivului şi rezultatelor dorite
  • Crearea unui design original
  • Implementarea functionalităţii site-ului web
  • Conceperea conţinutului
  • Testarea şi optimizarea site-ului
  • Lansarea şi promovarea site-ului
Web Design

1. Definirea obiectivului şi rezultatelor dorite

Întotdeauna incepem cu o strategie adaptata mediului online, care pornește de la obiectivele pe care vrei să le atingi. Ce scop va îndeplini site-ul tău? Unul de vanzare, de informare sau te-ai gandit la altceva?

2. Crearea unui design original

În funcție de scopul website-ului și al informațiilor pe care le vom include, creăm un design original și cuprinzător. Este esențial ca design-ul să reflecte personalitatea unică a afacerii tale. De ce să nu fii asemănător cu alții care au deja succes? Pentru că diferențele pe care le aduci pot constitui propriul tău succes.

3. Implementarea functionalităţii site-ului web

Echipa noastră de specialiști face munca de culise. Adică tot ce este nevoie pentru ca site-ul să funcționeze, să fie ușor de navigat și de folosit. De asemenea, se ocupă de securizarea site-ului, pentru ca toată munca ta și a noastră să fie în deplină siguranță.

4. Conceperea conţinutului

Spre deosebire de majoritatea firmelor din domeniul marketingului, avem specialiști dedicați acestei ramuri. Aceștia se ocupă doar de realizarea conținutului, fiecare cu specificul său. Spre satisfacția noastră, importanța unui conținut adecvat devine tot mai evidentă în ultimii ani.

5. Testarea şi optimizarea site-ului

Niciun aspect tehnic nu îți va da bătăi de cap. De toate ne ocupăm noi înainte de a-l face public. Site-ul este testat și evaluat pentru a întruni parametrii optimi de funcționare.

6. Lansarea şi promovarea site-ului

Cea mai așteptată și aplaudată etapă. Recunoaștem, și nouă ne place. Pregătim cu aceeași dedicare lansarea site-ului, integrând-o în strategia de marketing online. Specialiștii în promovare folosesc metode de a atrage vizite pe site și interes asupra conținutului.

Lasă website-ul pe mâna noastră!

Angajamentul echipei noastre este de a utiliza la maxim resursele existente pentru a-ți asigura o prezență online memorabilă. Lucrăm cu atenție la detalii, trecând prin etapele enumerate și discutând cu tine în diversele faze de execuție.