Logo - Color

“În viitor afacerile vor fi de două feluri: pe internet sau deloc.”  Bill Gates
Viitorul începe azi.

         


De ce ar trebui să investim în reclamele Facebook?

 • Este o modalitate ușoară și eficientă să ajungeți la potențialii clienți;
 • Poți stabili audiența căreia dorești să i te adresezi după diverse criterii (demografice, locații, interese, comportamentul, etc); 
 • Poți personaliza ofertele pe tipuri de audiență;
 • Campaniile lansate pe Facebook se promovează și pe Instagram în același timp;
 • În orice moment ai acces la informații (statistici) privind impactul și reacția audienței;
 • Este ieftină în comparație cu alte modalități de reclame (radio, TV, anunțuri în ziare, afișe stradale, Google Ads);
 • Poți schimba elemente ale reclamei în orice moment al campaniei (afișul, mesajul, text, oferta, durata);

 Ce inseamnă marketingul pe Facebook?

 

Facebook a devenit o platformă esențială în marketingul online pentru crearea și dezvoltarea brandului, dar și pentru vânzări.

Reclama pe Facebook dovedește a fi un mare succes pentru intreprinderile mici, startup-uri, magazine, restaurante, pub-uri, hoteluri, dar și pentru alte companii de servicii.

Campaniile pe Facebook pot face magie pentru dumneavoastră prin magnetizarea utilizatorilor vizați. Publicitatea pe Facebook este în creștere datorită beneficiilor sale reduse de buget și rezultatelor imediate, dar și creșterii numărului de utilizatori (aproape 2 miliarde utilizatori in 2017).

Poți face reclamă pe Facebook cu 50 lei, iar o bună direcționare și optimizare a anunțurilor  poate oferi click-uri pentru câțiva lei.

 

Noi folosim modalități eficiente de a promova afacerea instantaneu. 

Mai jos sunt prezentate câteva modalități: 

Profitarea la maxim de profilul Facebook. Cream o pagină activă și interesantă Facebook adăugând permanent informații despre afacere, produse sau servicii, imagini și povești de succes ale clienților noștrii.

Interacționând cu clienții și cu persoanele interesate se oferă o aprobare puternică pentru afacerea dumneavoastră. Răspunsuri la întrebările clienților, la comentariile și reclamațiile acestora vor încuraja mai multe discuții și feedback.

Campanii de recompensare a urmăritorilor prin oferte speciale și concursuri.

Adăugam hash-taguri în postări și profil. Cu ajutorul acestora pagina dumneavoastră de profil poate să apară frecvent ăi ușor în rezultatele de căutare Facebook. Astfel, clienții vă găsesc produsele, poveștile de succes, campaniile promoționale.

Folosim Facebook Ads care ne permite înțelegerea cliențiilor, a intereselor, comportamentului, a psihologiei acestora, ce cauze apără, în ce cred sau ce e important pentru ei.

Targetarea si retargetarea audienței pe
baza datelor demografice, locației,
intereselor și comportamentului
acestuia.

Gratuitati

  Doresc o ofertă pentru campanii social media și email marketing.

  Numele tau

  Email-ul tau

   

   Cine suntem noi?

  Suntem o agenție de marketing digital cu servicii complete: consultanță, strategie de marketing, conținut de marketing, SEO, realizare campanii social media, advertising online, monitorizare, web design, servicii de creație.
  Misiunea noastră este să oferim o rentabilitate excepțională a investițiilor pentru clienții noștri
  Digital Marketing Bureau este formată din specialiști în strategie de marketing, specialiști conținut de marketing și SEO, specialiști în promovare pe rețelele de socializare, web designeri.
  Abordarea noastră flexibilă și personalizată ne ajută să rămânem conectați la ritmul schimbării. Nici nu ar putea fi altfel, pentru că doar așa contribuim la schimbările necesare afacerii tale în timp util.