Digital Marketing Bureau

Noi îți aducem rezultate în online

Suntem o agenţie de marketing digital cu servicii complete: consultanţă, strategie de marketing, conţinut de marketing, SEO, realizare campanii social media, advertising online, monitorizare, web design, servicii de creaţie.

Misiunea noastră este să oferim o rentabilitate excepţională a investiţiilor pentru clienţii noştri.

Digital Marketing Bureau este formată din specialişti în strategie de marketing, specialişti conţinut de marketing și SEO, specialişti în promovare pe reţelele de socializare, web designeri.

Să fii cel mai bun în domeniul tău sau să încerci zi de zi să devii tot mai bun este un obiectiv realist în aceste vremuri marcate de o singură certitudine şi anume aceea că totul se schimbă, chiar dacă într-un ritm mai lent sau mai rapid.

Abordarea noastră flexibilă şi personalizată ne ajută să rămânem conectaţi la ritmul schimbării. Nici nu ar putea fi altfel, pentru că doar așa contribuim la schimbările necesare afacerii tale în timp util.

Echipa noastră

Poate te-ai întrebat ce reprezintă logo-ul Digital Marketing Bureau? Ne reprezintă pe noi, simbolul activității noastre profesionale.  Îți dăm un indiciu!

Ne place să asemănăm munca echipei noastre cu activitatea unei orchestre muzicale. Suntem specialiști în domenii diferite şi folosim instrumente diferite. Totuși lucrăm împreună pentru a atinge un scop comun.
Noi tindem spre armonie. Vrem ca rezultatele muncii depuse pentru afacerea ta să fie în perfectă coerență. Indicatorul cel mai bun sunt rezultatele și gradul de control asupra acestora.  Dar dacă fiecare ar cânta piesa care îi place, fără să ţină cont de ce cântă ceilalţi? Răspunsul, din păcate, este vizibil în strategia de marketing actuală a multor firme.
Din acest motiv, nu puteam porni la drum fără un ”dirijor”.  Avem un coordonator care stabileşte partitura, indică direcţia fiecărui proiect şi se asigură că toţi muzicienii contribuie la aceeaşi creaţie.
Astfel obţinem armonia şi execuţia impecabilă la Digital Marketing Bureau. Cu alte cuvinte, ne atingem obiectivele prin strategii coerente şi eficiente.

Acum, când privești din nou logo-ul Digital Marketing Bureau, știi că ai în fața ta o echipă la fel de bine sincronizată ca o orchestră.

Vezi serviciile noastre Contacteaza-ne!

Digital Marketing Bureau

Echipa noastra

Digital Marketing Bureau este formată din specialisti in strategie de marketing, promovare pe retelele de socializare, specialisti SEO si continut de marketing, web designeri.

Testimoniale

  •  „Planul strategic de marketing imi este de mare folos. Acum am obiective clare, stiu foarte bine ce mesaje transmit clientilor mei si pe ce canale ajung la el. Campaniile de marketing efectuate imi asigura un grad de ocupare peste 60%.”
    Holiday Maria

    Ana Maria Balaj

    Administrator