Cu Display Advertising, lumea va cunoaşte brandul tău

Display Advertising este o formă de publicitate regăsită sub forma unor texte, imagini, bannere, video şi audio. Scopul său principal este să transmită mesajul brandului promovat pe diverse site-uri vizitate de utilizatori. Echipa noastră proiectează şi dezvoltă anunţuri media îmbogăţite şi multe altele. De asemenea, planificăm atent vânzările în mediul online.

Ca parte a procesului nostru, desfăşurăm sesiuni de descoperire a clienţilor pentru a înţelege afacerea, industria, concurenţii şi publicul ţintă.
Proiectăm, dezvoltăm şi perfecţionăm anunţurile sociale de vânzare pe Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest, Instagram, Email şi LinkedIn.

Display Advertising
Display Advertising

Display Advertising este cuprinzător:

1. Bannere şi anunţuri media îmbogăţite;
2. Planificarea Media Online şi achiziţionarea de materiale media;
3. Afişarea şi gestionarea reţelei de anunţuri grafice;
4. Direcţionarea anunţurilor;
5. Social Media Advertising;
6. Urmărirea şi raportarea conversiilor.

Producţia şi rentabilitatea investiţiei sunt esenţiale pentru afacerea ta. Anunțurile sunt construite pentru a fi relevante în anumit context. Apoi sunt direcţionate către utilizatori pe baza cuvintelor cheie şi a segmentelor de interese, comportamentului unui utilizator pe site, inclusiv tipul de site-uri vizitate şi implicarea în conţinut. Mai luăm în calcul factori demografici și geografici. Prin urmare, scopul principal este ca publicitatea online sa ajunga la audienţă ţintă a afacerii tale.