Servicii de Social Media Marketing

Compania noastră furnizează servicii de marketing și publicitate pe rețelele sociale, precum și marketing prin e-mail și altele. Ne ocupăm de crearea și gestionarea campaniilor de rețele sociale pentru companii, lucrând pe platforme precum Facebook, Instagram, LinkedIn și Pinterest în numele clienților noștri. În esență, utilizăm diverse servicii de marketing pe rețelele sociale pentru a ajuta companiile să își atingă obiectivele de creștere. Deoarece suntem o agenție completă de marketing digital, putem integra aceste servicii pentru a susține eforturile dumneavoastră în media socială și în alte medii digitale, pentru a obține rezultate optime!

Strategie Social Media

Strategia de Marketing Social Media este un plan detaliat care arată modul în care o companie își va gestiona prezența pe platformele de socializare online pentru a-și atinge obiectivele de afaceri. Serviciile noastre de strategie social media sunt concepute pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri și să vă maximizați prezența și impactul pe platformele de socializare online. O strategii bine gândită și executată, se construiesc relații solide și de lungă durată cu clienții și potențialii clienți, oferindu-le conținut relevant, valoros și angajant.

Management Social Media

Agentia noastra ofera servicii de Management Social Media pentru a va ajuta sa va consolidati prezenta online si sa interactionati eficient cu audienta dvs. targetata. Managementul Social Media este un aspect esențial al strategiei de marketing și comunicare pentru orice afacere în era digitală. Acesta implică gestionarea și optimizarea prezenței unei mărci sau a unei companii pe diverse platforme de socializare online, precum Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn și altele.

Campanii Social Media

Echipa noastră de experți in marketing concepe și gestionează campanii personalizate de social media, adaptate la nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui client. Cu o abordare strategică și creativă, agentia noastră dezvoltă și implementează campanii de social media care generează angajament și creștere a conștientizării mărcii, contribuind la succesul afacerii dvs. Prin analiză constantă și optimizare în timp real, oferim clienților noștri un parteneriat de încredere în conceperea și gestionarea eficientă a campaniilor lor.

PR & Continut de Marketing

Agentia noastră oferă servicii complete de PR și Conținut de Marketing, axate pe construirea și consolidarea reputației și identității de brand a clienților noștri. Echipa noastră de specialiști în PR și Conținut de Marketing, dezvoltă strategii personalizate și conținut de calitate pentru a spori vizibilitatea și angajamentul publicului țintă. Cu o abordare integrată și creativă, ne asigurăm că mesajele și povestirile mărcii sunt livrate cu impact și autenticitate, generând rezultate tangibile și durabile pentru clienții noștri.

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de Social Media Marketing? Apasă butonul alaturat.

Agentie de Management Social Media

Economisiți timp și obțineți rezultate consistente cu o metodă eficace și funcțională.

Economisiți timp și obțineți rezultate remarcabile cu o abordare eficientă în social media. Poate vă întrebați: „Cum poate o agenție de social media marketing să mă ajute?” Cel mai important avantaj pe care îl oferă agenția noastră de social media marketing este economisirea timpului și obținerea unui ROI mai mare la un cost minim.
Secretul unei campanii de succes în managementul rețelelor sociale (sau orice alt tip de marketing digital!) constă în capacitatea de a reduce costul pe achiziție (CPA) și de a maximiza rentabilitatea investiției (ROI).

Motivul pentru care sprijinim atât de multe companii în strategiile lor de marketing pe rețelele sociale este că aceste platforme oferă instrumentele necesare pentru a atinge acest obiectiv precis.

Digital Marketing Bureau se evidențiază în domeniul Facebook Marketing, Instagram Marketing și multe altele. De la fondarea noastră în 2016, agenția noastră de social media marketing a administrat sute de campanii de marketing pe rețelele sociale. Mai presus de toate, munca noastră demonstrează că știm cum să optimizăm canalele dumneavoastră de social media pentru a vă îndeplini obiectivele de marketing.

Prin urmare, avem expertiză în a transforma investițiile în publicitate pe rețelele sociale într-o creștere a numărului de clienți potențiali și a vânzărilor, în diverse domenii de activitate. Indiferent dacă este vorba de domeniul medical, înfrumusetare, energie verde, productie, servicii, comerț electronic, contabilitate sau orice altă industrie, serviciile noastre de gestionare a rețelelor sociale contribuie la cresterea succeului afacerii dumneavoastra.

Model Strategie Social Media

Poti descarca un model de Strategie Social Media care iti poate fi de folos pentru a-ti optimiza prezenta online si a atrage audienta targetata.

Descarcă Strategia de Social Media Marketing

Pe adresa de email inregistrata mai jos veti primi linkul de descarcare

Prin trimiterea acestei cereri sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate.

Ce spun clienții noștri

În domeniul marketingului digital, recenziile clienților sunt o sursă prețioasă de feedback și inspirație pentru noi. Iată câteva dintre gândurile și experiențele pe care aceștia le-au împărtășit despre colaborarea cu echipa noastră și serviciile noastre de marketing digital:

Marius Goiceanu - antreprenor

Echipa Digital Marketing Bureau nu numai că ne-a livrat un site web cu un design modern si usor de navigat, dar ne-a oferit si sfaturi valoroase pentru îmbunătățirea proceselor noastre de afaceri și promovarea serviciilor noastre.

Domnica Vladucianu 1

Domnica Vladucianu, antreprenor

„Dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost implicarea lor continuă și dorința lor de a încerca mereu noi idei și abordări pentru a ne îmbunătăți rezultatele.”

GDM Mobline Design

Producator de mobilier din MDF, PAL si lemn masiv, atat pentru sectorul rezidential, cat si pentru sectorul comercial.

Domnica Terapie

Este un salon de recuperare medicală ce oferă servicii profesionale de masaj terapeutic și fiziokinetoterapie, dedicat sănătății și bunăstării tale.

Echipa lor de specialiști în marketing a fost extrem de receptivă și dedicată să înțeleagă nevoile și obiectivele noastre comerciale. Cu o abordare strategica și creativă, au dezvoltat campanii personalizate care au generat rezultate remarcabile.
Anemona Halmi
Expert contabil si antreprenor
Am fost impresionați de calitatea și relevanța conținutului livrat de ei, care a generat o interacțiune semnificativă din partea publicului nostru. Cu ajutorul lor, am reușit să consolidăm relațiile cu clienții noștri. Recomand cu încredere serviciile Digital Marketing Bureau.
Cristina Covacs
Antreprenor
Colaborarea cu Digital Marketing Bureau pentru serviciile lor de social media marketing a fost o alegere excelentă pentru afacerea noastră. Recomand cu încredere serviciile Digital Marketing Bureau tuturor celor care doresc să își maximizeze prezența și succesul pe rețelele sociale.
Florin
Antreprenor

Vă invităm la o sesiune de consultanță gratuită pentru a identifica nevoile dumneavoastră și pentru a vă propune un plan de marketing social media personalizat.

Adaugă aici textul pentru subtitlu

Adaugă aici textul pentru subtitlu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De ce ai nevoie de o companie de management al rețelelor sociale?

Audiența ta se află pe platformele de socializare

Aproape 4 miliarde de utilizatori activi pe rețelele de socializare și o creștere constantă în fiecare an, este evident că trebuie sa fii prezent online, acolo unde sunt și clienții tăi. Indiferent de domeniul în care activezi, clienții tăi sunt implicați zilnic pe rețelele sociale. Este esențial să le menții angajamentul și conexiunea cu brandul tău, astfel încât să rămâi mereu prima lor opțiune. De ce să nu îți promovezi marca exact acolo unde clienții tăi petrec deja mult timp?

Oamenii vorbesc despre produsele și serviciile tale pe rețelele sociale

Este vital să fii atent si sa asculti comentariile oamenilor despre produsele si serviciile tale.

Clienții tăi interacționează pe platformele de socializare, iar tu trebuie să te implici, să faci parte din dialog și să răspunzi. Fie că primești comentarii și mesaje directe pe pagina ta sau că există discuții generale despre produsele și serviciile tale, trebuie să fii prezent și implicat.

Serviciile noastre de gestionare a rețelelor sociale se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale ofertei tale, pe răspunsul rapid și eficient la mesajele directe (atât pozitive, cât și negative) și pe inițierea de conversații relevante pentru a stimula angajamentul. Cu cât creezi mai multe oportunități de interacțiune online, cu atât vei consolida mai mult recunoașterea mărcii și vei converti mai ușor prospectivii în clienți.

Trebuie să te diferențiezi de concurență pe rețelele sociale

Conform unui sondaj, 84,6% dintre întreprinderile mici si mijlocii, respectiv microintreprinderi, utilizează rețelele de socializare pentru promovarea afacerilor lor.

Există șanse mari ca, dacă nu folosești rețelele sociale pentru a atinge și converti eficient publicul tău țintă, concurența ta să o facă. Problema este că majoritatea proprietarilor de afaceri și a startup-urilor nu au timp să gestioneze toate canalele de social media sau nu știu întotdeauna care sunt cele mai bune strategii pentru a se distinge în fața concurenței.

Nu vrei să fii prezent pe rețelele sociale doar de dragul de a fi acolo. Vrei să implementezi o strategie specifică afacerii tale! Aici intervenim noi.

Echipa noastră de specialiști în marketing are expertiza necesară pentru a prelua toate sarcinile dificile și pentru a te propulsa înaintea concurenței.

Există persoane care caută serviciile sau produsele tale

La fel cum compania ta oferă un produs sau serviciu valoros, există persoane care sunt în căutarea acestura. Este esențial să ai o prezență online pentru a-i întâlni în căutarea lor!

Poți optimiza contul de Instagram pentru a fi vizibil pentru expresiile de căutare relevante pentru afacerea ta. În plus, atunci când cineva face clic pe site-ul tău dintr-o căutare pe Google sau Instagram, rețelele sociale pot fi utilizate pentru a redirecționa traficul și a-l aduce înapoi pe site-ul tău în mod repetat până când se realizează o conversie.

Cu o echipă experimentată și creativă, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate care să se potrivească perfect nevoilor și viziunii dumneavoastră.

Ce face o agenție de management al rețelelor sociale?

Putem gestiona toate aspectele marketingului dvs. pe rețelele sociale, inclusiv crearea și distribuirea conținutului, publicitatea și monitorizarea activității pe aceste platforme.

Înțelege afacerea, publicul țintă și concurența

Deși postarea conținutului social poate părea simplă pentru mulți, este crucial să acordăm atenție tipului de conținut pe care îl distribuim. În primul rând, preferăm să efectuăm un audit inițial al prezenței online existente, al afacerii în ansamblu, al concurenților și al publicului țintă.

Nu producem conținut pentru clienții noștri fără să efectuăm mai întâi cercetările noastre adecvate. Ne străduim să învățăm cât mai multe despre afacerea dvs., despre concurenții dvs. și despre piața țintă.

Deși suntem experimentați în furnizarea serviciilor de marketing digital pentru diverse industrii, acordăm o atenție deosebită înțelegerii unice a afacerii dumneavoatră.

Care sunt aspectele care vă diferențiază de concurenții din industria dumneavoatră? Care sunt punctele dvs. unice de vânzare? De ce ar trebui clienții să aleagă afacerea dumneavoatră?

Acestea sunt apectele pe care trebuie sa le intelegem.

Vom lucra împreună pentru a dezvolta un plan de marketing și pentru a identifica publicul potrivit. În plus față de informațiile de bază, cum ar fi vârsta și locația, ce anume îi determină pe membrii publicului țintă să acționeze?

Care sunt obiectivele lor și ce nevoi încearcă să rezolve? Cum se manifestă comportamentele lor online?

Vom examina activitățile pe rețelele sociale ale concurenților dvs. pentru a identifica elemente care ar putea rezona bine cu publicul țintă comun.

Înțelegerea factorilor care îi motivează pe potențialii dvs. clienți să cumpere produsul sau serviciul dvs. ne va ghida în determinarea conținutului potrivit de distribuit pe platformele de socializare.

Creare continut de marketing

După finalizarea cercetării  și elaborarea unei strategii personalizate pentru afacerea dumneavoastra, vom continua să dezvoltăm conținut pentru platformele  de socializare.

Cantitatea de conținut pe care o producem depinde de planul pe care l-ati ales. Pentru fiecare postare, cream text și o imagine (sau un videoclip) care să-l însoțească.

Mesajul pe care îl includem în text variază în funcție de platformele de social media pe care le utilizați. Pe Instagram, unde nu sunt permise link-uri directe în text, ne referim de obicei la linkul din bio.

Dacă optați pentru o platformă specifică, cum ar fi Instagram, putem dezvolta și conținut suplimentar pentru funcționalitățile specifice ale aplicației, cum ar fi Instagram Stories.

În ceea ce privește imaginile publicate împreună cu conținutul scris, putem folosi grafică, GIF-uri și videoclipuri pentru a îmbogăți postările.

Elementul cheie este că dezvoltăm conținut care se bazează pe datele obținute în cercetarea afacerii dumneavoastră.

Utilizăm aceste informații pentru a crea text și imagini care să atragă atenția publicului țintă și să se deosebească de concurență.

Publicarea conținutului dupa un calendar

Postarea pe rețelele sociale poate fi simplă pentru mulți, dar devine complicată atunci când trebuie să gestionați un calendar lunar programat.

Niciun antreprenor de afaceri mic nu are timpul necesar să posteze manual, pe fiecare platformă de socializare, în mod individual,  incluzând hashtag-uri bine gândite. Aceasta nu doar ar consuma mult timp, dar ar crește și riscul de erori de ortografie și gramatică.

Înțelegem această provocare și de aceea ne ocupăm de publicarea conținutului în locul dumneavoastră.

Programăm conținut pentru rețelele sociale ale clienților noștri cu o lună în avans, apoi folosim software de publicare și analiză pentru a programa conținutul pentru întreaga lună.

Acest lucru ne permite să evităm greșelile în postări, să economisim timp (atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi!), să ne concentrăm pe alte aspecte ale marketingului și să oferim urmăritorilor companiei dumneavoastră  o experiență consistentă și plină de conținut de calitate.

Campanii de publicitate pe rețelele sociale

Ceea ce mulți proprietari de afaceri nu realizează este importanța publicității pe rețelele sociale. În spatele fiecărei postări există o platformă de publicitate care vă permite să alocați resurse financiare pentru promovarea conținutului dumneavoastră.

Aveți opțiunea fie să „boost”-ați postările existente pe rețelele sociale, fie să creați reclame complet noi pentru a le difuza.

În orice caz, publicitatea pe rețelele sociale vă permite să expuneți conținutul, marca și site-ul web către un public țintă mai larg și mai rapid.

În funcție de obiectivele dumneavoastră de afaceri și de platformele sociale pe care le utilizați, există mai multe tipuri de campanii publicitare pe care le putem recomanda. Acestea variază în funcție de scopul lor.

Fie că doriți să atrageți trafic către site-ul dumneavoatră web, să generați vânzări directe, să obțineți conversii de clienți potențiali sau să vă măriți numărul de urmăritori și implicarea în rețelele sociale, publicitatea pe aceste platforme poate să vă ajute să realizați toate aceste obiective.

Echipa noastră de specialiști în publicitate pe rețelele sociale are experiență și abilitatea de a implementa campanie publicitară potrivită pentru afacerea dumneavoastră.

Publicitatea pe rețelele sociale poate fi considerată destul de complexă în configurare, ceea ce reprezintă unul dintre motivele pentru care mulți proprietari de afaceri evită să o exploreze sau să o implementeze în strategiile lor de marketing.

Vă putem asigura că campaniile dumneavaostră publicitare sunt configurate strategic, de la concepție până la execuție.

Monitorizarea rețelelor sociale

În marketingul digital, este crucial să implementați strategii care să fie monitorizate și ajustate constant, deoarece mediul online și comportamentele consumatorilor se schimbă permanent.

Este esențial să reținem că „internetul” este alcătuit din persoane reale ale căror opinii și comportamente de cumpărare sunt într-o schimbare constantă și sunt influențate în mod continuu.

De aceea, integrăm monitorizarea rețelelor sociale în serviciile noastre.

Ce feedback primiți de la urmăritorii dumneavoastră? Cum reacționează oamenii la reclamele dumneavoastră? Ce strategii funcționează bine pe rețelele dumneavoastră de socializare și care nu?

Echipa noastră este dedicată monitorizării constante a activității pe rețelele sociale pentru a ne asigura că fiecare urmăritor al afacerii dvs. primește un răspuns adecvat și prompt. Ne angajăm să fim vocea dvs. pe aceste platforme și să oferim o interacțiune autentică și receptivă cu publicul dvs.

Pe lângă asigurarea unui răspuns la întrebările și comentariile urmăritorilor, monitorizăm și analizăm continuu performanța strategiei dvs. de rețele sociale. Căutăm constant oportunități de îmbunătățire a modului în care vă prezentați pe platforme precum Facebook, Linkedin, Instagram și altele.

Deveniti un partener Digital Marketing Bureau

Alăturați-vă celorlalți  abonați care primesc idei și sfaturi de marketing exclusive direct în căsuța lor de e-mail  în fiecare săptămână – gratuit!

Cât costă serviciile de marketing social media?

Costurile noastre de gestionare a rețelelor sociale variază în medie între 250 EURO și 800 EURO pe lună.

Variabilitatea costurilor se datorează nevoilor specifice ale fiecărui client, incluzând frecvența postărilor și numărul de platforme gestionate.

Ofertele noastre de gestionare a rețelelor sociale cuprind o taxă unică de configurare, o taxă lunară de gestionare, suportul dedicat al unui manager de cont și un buget recomandat pentru publicitate.

La Digital Marketing Bureau, misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea întreprinderilor  mici si mijlocii, astfel că evaluăm prețurile având această misiune în minte.

Ne asigurăm că nu ne pierdem clienții și nu exagerăm cu prețurile, oferind servicii valoroase și accesibile, astfel încât să nu fie necesar să faceți compromisuri între calitate și preț.

5 motive pentru a alege Digital Marketing Bureau ca agenție de social media marketing

Suntem specializați în marketingul digital, acoperind o gamă completă de servicii

Așa cum am menționat anterior, ne concentrăm pe marketingul în rețelele sociale, deoarece este domeniul în care ne-am lansat și, prin urmare, suntem recunoscuți. Cu toate acestea, trebuie să subliniem că oferim o gamă completă de servicii de marketing digital. Echipa noastră este experimentată în toate aceste domenii. În afara marketingului pe rețelele sociale, vă putem ajuta și cu servicii de web design ( site-uri de prezentare si magazine online), optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), publicitatea plătită pe click-uri (PPC), marketingul prin e-mail, design grafic și multe altele.

Abordam marketingul avand in vedere imaginea de ansamblu si contextul specific companiei

Atunci când abordăm marketingul luând în considerare imaginea de ansamblu și contextul specific al companiei, un avantaj major pe care îl avem este experiența noastră solidă în afaceri. Această experiență își pune amprenta asupra modului în care concepem strategiile de marketing și ne ajută să ne diferențiem pe piață într-un mod semnificativ.

Experiența noastră în afaceri ne-a oferit o înțelegere profundă a pieței în care activăm. Am acumulat cunoștințe esențiale despre nevoile și preferințele clienților, tendințele industriale, comportamentul concurenței și cerințele reglementare. Această înțelegere ne ajută să dezvoltăm strategii de marketing mai bine direcționate și să identificăm oportunități care ar putea fi trecute cu vederea de alții.

În cursul experienței noastre în afaceri, am învățat să ne adaptam și sa fim rezilienți în fața schimbărilor din mediul de afaceri. Această capacitate de a ne adapta rapid la schimbări și de a rămâne competitivi într-un mediu în continuă evoluție poate fi reflectată în strategiile noastre de marketing, ajutându-ne să ne distanțăm de concurență și să rămânem relevanți pe piață.

Am învățat că satisfacția clienților este fundamentală pentru succesul pe termen lung al unei companii. Astfel, strategiile noastre de marketing sunt centrate în jurul nevoilor și preferințelor clienților, concentrându-ne pe oferirea de valoare și soluții care să îi fidelizeze și să îi atragă pe termen lung.

În concluzie, experiența noastră în afaceri reprezintă un avantaj semnificativ atunci când abordăm marketingul în cadrul companiei. Această experiență ne oferă o bază solidă de cunoștințe și abilități care pot fi valorificate pentru dezvoltarea și implementarea unor strategii de marketing eficiente și orientate către succesul pe termen lung al companiei.

Înțelegem nevoile și obiectivele proprietarului de afaceri mici si mijlocii

Venind de la un început modest ca startup, suntem profund conștienți de toate provocările și obstacolele cu care se confruntă proprietarii de afaceri mici. Deși am parcurs un drum lung și am crescut semnificativ, nu am uitat niciodată experiența de a fi în pielea unui mic antreprenor care luptă pentru a-și dezvolta afacerea. Această perspectivă ne-a învățat să punem un accent deosebit pe înțelegerea și satisfacerea nevoilor dumneavoastră cu serviciile noastre.

Fie că ești la început de drum în marketingul digital și ai nevoie de îndrumare, fie că ai experiență în acest domeniu dar îți lipsește timpul pentru a-l executa corespunzător, sau chiar dacă nu ai cunoștințe despre marketingul digital și internet, suntem aici pentru a te sprijini și a-ți ajuta afacerea să prospere.

Ne dorim să fim partenerii tăi de încredere, adaptându-ne la situația ta și oferindu-ți soluțiile personalizate de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de creștere.

Suntem familiarizați cu o multime de industrii pentru care am efectuat marketing

Industriile pe care le deservim sunt variate și nu se limitează la câteva domenii. Am ajutat proprietari de afaceri mici din diverse sectoare, cum ar fi: clinici medicale, înfrumusetare, recuperare medicală, productie mobilier, tamplarie, industria alimentara,  comerțul electronic, contabilitate si audit,  consultanta fonduri nerambursabile, alimentație și ospitalitate și multe altele.

Lucrând cu o echipă de marketing digital care are deja experiență în a ajuta alți clienți din industria dumneavostră să obțină succes,  puteți fi liniștiți că suntem familiarizați nu doar cu marketingul digital, ci mai ales cu marketingul în domeniul dumneavoastră de activitate.

Ne angajăm să finalizăm cercetări amănunțite asupra afacerii și concurenței dvs. specifice, deoarece înțelegem că fiecare afacere este unică. Experiența noastră vastă în multiple industrii ne ajută să dezvoltăm strategii de marketing mai eficiente și mai personalizate pentru afacerea dumneavoastră!

De ce să vă mulțumiți cu o abordare mai putin profesionistă în marketing, când puteți lucra cu o agenție care și-a dovedit deja succesul în industria dumneavoastră specifică?

Aveți încredere în Digital Marketing Bureau pentru a obține rezultatele pe care le căutați.

Trimiteti formularul pentru oferta privind serviciile noastre de social media marketing?

Am generat mii de clienți potențiali prin marketing digital

Contactează-ne!

Completeaza si trimite formularul!


Cum vă putem ajuta?

Suntem încântați să vedem că ești interesat de serviciile noastre! Dacă ai întrebări sau dorești mai multe informații despre cum putem să te ajutăm să îți dezvolți afacerea, te rugăm să completezi formularul de contact de mai jos.


0787897306

Sunteți gata să începeți? Completați formularul nostru de contact pentru a programa o întâlnire.